HP Envy 110: de printer opnieuw uitgevonden?

0
91
 
Google Cloud Print

Google Cloud Print is geïntegreed met HP ePrintCenter, zodat je ook Google Docs en Gmail rechtstreeks kunt afdrukken. Je moet je wel eerst bij de cloud-afdrukservices van Google aanmelden om deze dienst te kunnen gebruiken. Daarna voeg je het e-mailadres van de printer toe aan Google Cloud Print. Google Cloud Print werkt overigens ook met de betalende Google Apps: je kunt de gewenste cloudprinter gewoon kiezen bij de afdruktaken.

Google Cloud Print

Google Cloud Print met toegevoegde HP Envy 110 (© ; licentie: )

 
eFax

Met eFax kan de Envy 110 faxen verzenden en ontvangen via het internet. Het is een betalende dienst die losstaat van HP, maar inbegrepen in de aankoopprijs zijn wel gratis twintig inkomende en evenveel uitgaande faxpagina’s per maand. De eerste keer dat je de eFax app gebruikt via het scherm, moet je je registreren bij eFax. Dan krijg je een faxnummer, waar anderen dan een fax naartoe kunnen sturen via een gewone telefoonlijn. Dit is echter geen lokaal nummer (het is een 3270… nummer). Wil je meer faxen verzenden en/of ontvangen dan kun je je abonneren op eFax Plus. Dan kun je ook een lokaal faxnummer verkrijgen zo je dat wenst.

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
Vorig artikelTwitteren in de jaren tachtig van de vorige eeuw
Volgend artikelSnelle Dual Band router voor streamen van HD media
Jozef Schildermans
Jozef Schildermans is journalist en schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Ludo Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.