Snelle Dual Band router voor streamen van HD media

1
61
D-Link breidt het gamma draadloze routers uit met een Dual Band model dat op de beide frequentiebanden een draadloze snelheid van 450 Mbit/s kan leveren, waardoor de router geschikt is voor het streamen van HD-bestanden.

De D-Link DIR-857 Dual Band HD Media Router is het nieuwste vlaggenschip in D-Links Amplifi routerlijn. De Amplifi productlijn van D-Link is ontworpen om de best mogelijke prestaties te bieden voor het thuisnetwerk. De nieuwe Dual Band draadloze breedbandrouter biedt snelheden tot 900 Mbit/s. De router maakt gelijktijdig gebruik van twee draadloze frequenties (2,4 en 5 GHz) met een snelheid tot 450 Mbit/s bij elke frequentie. Hij is daardoor geschikt voor zwaardere breedbandtoepassingen, zoals videobellen, online games en internet-tv. De D-Link DIR-857 is klaar voor de nieuwe IPv6 standaard.

D-Link Dual Band HD Media Router (DIR-857)

D-Link Dual Band HD Media Router (DIR-857) (© ; licentie: )

De nieuwe D-Link router is uitgerust met vier Gigabit Ethernet-poorten, een USB 3.0-aansluiting en een SD-geheugenkaartlezer. De router heeft ook ingebouwde SharePort technologie voor cloudtoepassingen en mobiel gebruik. De ingebouwde DLNA-mediaserver maakt het mogelijk media te streamen naar spelconsoles of mediaspelers. De Wi-Fi Protected Setup (WPS) zorgt ervoor dat het dataverkeer wordt versleuteld met een druk op de knop.

Beschikbaarheid en prijzen
De D-Link Dual Band HD Media Router (DIR-857) is verkrijgbaar vanaf eind april voor een adviesprijs van € 219,95.

Vorig artikelHP Envy 110: de printer opnieuw uitgevonden?
Volgend artikelOnline kranten brengen in de eerste plaats wat kliks genereeert
Ludo Schildermans
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.