HP Envy 110: de printer opnieuw uitgevonden?

0
91
 
Stroomverbruik

De HP Envy 110 verbruikt 0,3 W wanneer het apparaat is uitgeschakeld, 3,1 W in rusttoestand en tot 63 W tijdens de werking.

Conclusie
De HP Envy 110 is compacte multifunctional met een mooi design die het niet zozeer van zijn snelheid, maar wel van zijn mogelijkhedenn moet hebben. Vooral de verbindingsmogelijkheden met allerlei webdiensten en de geïntegreerde webapps zijn een pluspunt, alsook de ondersteuning voor Apple AirPrint, Google Cloud Print, eFax en HP’s eigen ePrint-diensten. En al is hij niet snel, de print- en scankwaliteit is wel goed. In onze uitgebreide test haalt hij een DiskIdee prestatiescore van 63/100. Grootste nadeel is de stevige aankoopprijs en de toch wel hoge prijzen voor de inktcartridges.

HP envy 110 apps

HP envy 110 apps (© ; licentie: )

Volgens onze berekeningen betaal je gemiddeld zomaar eventjes 29,897 eurocent per afgedrukte pagina (bij gemiddeld 5% bedekking en rekening houdend met alle kosten, ook de aankoopkost van de mfp zelf). En dat is de paginakostprijs die rekening houdt met XL cartridges. Koop je de goedkopere, maar kleinere gewone cartridges dan stijgt de afdrukkost per pagina nog. De DiskIdee prijsprestatiescore voor deze mfp is dan ook maar 54/100. De HP Envy 110 is duidelijk een mfp “voor erbij”, die niet bedoeld is voor intensief gebruik.

(63/100)

Gemiddelde straatprijzen
€ 249 voor de mfp, € 32 voor een XL zwartcartridge (600 pagina’s), € 36 voor een XL kleurcartridge (440 pagina’s)
Foto van HP
Website: Visit Website Website: Visit Website Website: Visit Website
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
Vorig artikelTwitteren in de jaren tachtig van de vorige eeuw
Volgend artikelSnelle Dual Band router voor streamen van HD media
Jozef Schildermans
Jozef Schildermans is journalist en schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Ludo Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.