HP Envy 110: de printer opnieuw uitgevonden?

0
91
 
Printsnelheid

Volgens HP print de Envy 110 aan een snelheid van 7 pagina’s per minuut (ppm) in zwartwit en 4 ppm in kleur. Afhankelijk van het document kan die snelheid stijgen tot 30 ppm in zwartwit en 25ppm in kleur. Een foto van 15 x 10 cm printen duurt 70 seconden. Dat laatste komt exact overeen met onze test: onze 10 x 15cm testfoto rolde in 69 seconden uit de printer. De gewone printsnelheid is volgens onze metingen wel lager dan wat HP opgeeft: de gemiddelde afdruksnelheid van een ISO/IEC 19561 (1999-05) testdocument dat we twintig keer afdrukten, klokt af op 3 ppm. Dit is dus zeker geen snelheidsmonster, maar daar is deze multifunctional ook niet echt voor bedoeld. Voor occasionele printtaken drukt de Envy 110 ruim snel genoeg af.

HP Envy 110 front

HP Envy 110 front (© ; licentie: )

 
Kopiëren en scannen

Kopiëren en scannen in zwartwit of kleur kan gedeeltelijk volledig afgehandeld worden via het bedieningsscherm. Je kunt een voorbeeldscan maken en die dan vergroten of verkleinen of lichter of donkerder maken. Het is ook mogelijk om tweezijdige kopies te maken. Als je een dubbelzijdige kopie maakt, toont het scherm je hoe je de tweede pagina op de glasplaat moet plaatsen voor een juiste afdruk.

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
Vorig artikelTwitteren in de jaren tachtig van de vorige eeuw
Volgend artikelSnelle Dual Band router voor streamen van HD media
Jozef Schildermans
Jozef Schildermans is journalist en schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Ludo Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.