Motorola Polaroid Insta-Share Printer MotoMod fotoprinter

Polaroid-printertje voor Moto Z smartphones

0
Bezitters van een telefoon uit de Motorola Moto Z-serie kunnen dankzij een Mod die ze op hun toestel vastklikken foto’s rechtstreeks afdrukken op een printertje verbonden met hun smartphone.

De Polaroid Insta-Share Printer MotoMod van Motorola, een onderdeel van Lenovo, tovert een Moto Z smartphone om tot een Polaroid-camera. Deze iconische fotocamera, die 70 jaar geleden het licht zag, kan meteen na het maken van een foto deze ook ontwikkelen en afprinten op speciaal fotopapier.

Motorola biedt voor de serie Moto Z smartphones diverse zogenaamde Mods aan. Moto Mods zijn accessoires die je bevestigt aan de connector achter op het toestel om nieuwe functies toe te voegen, zoals een extra accu, een handheld gaming console of de JBL SoundBoost Moto Mod.

Met de nieuwe Polaroid Insta-Share Printer MotoMod van Motorola verander je de smartphone in een fotoprinter. Ook foto’s van Facebook, Instagram en Google kan je zo eenvoudig afdrukken.

De Polaroid Insta-Share Printer MotoMod imiteert het design van een klassieke Polaroid-camera en heeft ook een fysieke knop waarmee je de camera activeert.

Je drukt de foto’s af op het Polaroid Premium Zink Zero-Ink papier in 2 x 3 inch of 7,6 x 5 cm formaat. Je kan tevens randen en filters toevoegen aan de beelden en dankzij de zelfklevende achterkant kan je de foto’s ook overal opplakken.

De 500 mAh batterij van de Polaroid Mod is goed voor twintig afdrukken op één acculading.

Motorola Polaroid Insta-Share Printer MotoMod

De nieuwe Motorola Polaroid Insta-Share Printer MotoMod is vanaf januari 2018 beschikbaar voor een adviesprijs van €169.

Foto van Lenovo
Website: Bezoek Website
Categorieën Producenten
Naar begin pagina.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.