HP Envy 110: de printer opnieuw uitgevonden?

0
91
 
Scan- en kopieersnelheid

Een A4-scan maken van een gewoon document in kleur en dit via het netwerk naar een Windows-pc sturen duurt 26 seconden. Voor een A4-foto in kleur duurt het 31 seconden. Een A4-kopie maken van een gewoon document in zwartwit duurt 11 seconden. Een kleurenkopie neemt 20 seconden in beslag.

 
Facebook en HP QuickForms

De Envy 110 heeft geïntegreerde webdiensten, die je inschakelt door op een speciale menuknop te tikken. Webdiensten zijn ePrint, eFax, automatische updates en Touchsmart Apps. Enkele van die Touchsmart Apps zijn al geïnstalleerd, andere kun je downloaden.

HP envy 110 apps

HP envy 110 apps (© ; licentie: )

Via de Facebook-app kun je de Envy 110 verbinden met een Facebook-account. Je moet de app wel eerst autoriseren en dat kan niet op de printer zelf. Het dient te gebeuren via een webbrowser op een pc, tablet of smartphone. De instructies verschijnen op het printerscherm en kun je desgewenst ook afdrukken. Zodra de verbinding is gemaakt, verschijnt op het printerscherm een melding dat het gelukt is. Daarna krijgt de Envy 110 toegang tot je foto-albums en individuele foto’s op Facebook. Je kunt ze niet alleen bekijken, maar uiteraard ook direct printen.
De app HP QuickForms laat je dan weer toe om snel voorgedrukte bladen te printen (muziekpapier, faxvoorbladen, grafisch papier, agenda, takenlijst, gelijnd papier en simpele spelletjes zoals doolhoven of boter, kaas & eieren).

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
Vorig artikelTwitteren in de jaren tachtig van de vorige eeuw
Volgend artikelSnelle Dual Band router voor streamen van HD media
Jozef Schildermans
Jozef Schildermans is journalist en schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Ludo Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.