HP Envy 110: de printer opnieuw uitgevonden?

0
91
 
Andere apps

Er zijn ondertussen heel wat Touchsmartp Apps beschikbaar, al zijn die niet allemaal bruikbaar in ons land. Maar apps zoals Google Picasa en Photobucket (foto’s afdrukken), Free-scores (gratis muziekscores voor piano of gitaar afdrukken), AOL Kids, DreamWorks en Crayola (kleurplaten en spelletjes printen), Yahoo! Digest en France 24 (Engels- en Franstalig nieuwsoverzicht), Weathernews (Engelstalig weerbericht), Bing Maps (kaarten en routebeschrijvingen printen) en Suko (dagelijkse puzzel printen) zijn ook voor Belgische en Nederlandse gebruikers min of meer interessant.

 
AirPrint en ePrint

De Envy 110 ondersteunt Apple’s AirPrint, zodat je draadloos kunt printen vanaf iPad, iPhone en iPod en andere AirPrint-compatibele apparaten.
Daarnaast heeft hij de vergelijkbare HP-dienst ePrint aan boord, maar die moet je eerst activeren door je in te schrijven en daarna een unieke printercode in te voeren. Zodra je de webdiensten op de Envy 110 voor het eerst activeert, print de printer automatisch de nodige instructies af. Daarna kun je via de ePrint-website het e-mailadres van de printer aanpassen.

HP ePrintcenter

HP ePrintcenter met toegevoegde Envy 110 mfp (© ; licentie: )

Elke Envy 110 kan een eigen e-mailadres krijgen met achtervoegsel @hpeprint.com. Iedereen die het adres kent, kan er dan op printen via de HP ePrint-diensten, maar je kunt dit ook beperken zodat de printer alleen bruikbaar is voor toegelaten gebruikers. Printen naar een HP ePrinter kan bijvoorbeeld met je tablet of smartphone. Je moet dan wel eerst de ePrint Home & Bizz App installeren. Die vind je in de app-winkels van Apple, Google etc. Wij slaagden er bijvoorbeeld probleemloos in om foto’s af te printen vanaf een Android-smartphone. Je kunt daarbij ook de papieromvang, omvang van de foto, gebruikte papiersoort, aantal kopieën en het kwaliteitsniveau instellen.

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
Vorig artikelTwitteren in de jaren tachtig van de vorige eeuw
Volgend artikelSnelle Dual Band router voor streamen van HD media
Jozef Schildermans
Jozef Schildermans is journalist en schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Ludo Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.