HP Envy 110: de printer opnieuw uitgevonden?

0
91
HP Envy Windows driver en software

HP Envy Windows driver en software (© ; licentie: )

 
Printen

Zodra je de printer inschakelt met de tiptoets op de voorkant, komt het klepje met het bedieningsscherm omhoog. De papierlade biedt plaats aan 80 vellen papier en zit onder dat klepje; je vult ze aan langs de voorzijde. Gedrukte pagina’s komen ook langs die kant uit de printer. Tijdens het printen zwaait er automatisch een plastic opvangarm van ongeveer 10cm onder de schermklep uit, waarop de gedrukte pagina(‘s) rusten. Er kunnen maximaal 25 vellen papier op rusten.
De Envy 110 kan ook tweezijdig afdrukken; gebruik je die optie dan wordt het papier opnieuw ingeslikt en aan de andere zijde bedrukt voor de pagina weer op de opvangarm komt te liggen.
Schakel je de Envy 110 uit, dan sluit de klep zich en is het weer een mooi afgesloten chassis dat zo weinig mogelijk ruimte in beslag neemt. Het is een slim design, maar wel een waarmee je voorzichtig moet omspringen: dit is geen kinderspeelgoed!

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
Vorig artikelTwitteren in de jaren tachtig van de vorige eeuw
Volgend artikelSnelle Dual Band router voor streamen van HD media
Jozef Schildermans
Jozef Schildermans is journalist en schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Ludo Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.