HP Envy 110: de printer opnieuw uitgevonden?

0
91
HP Envy 110 netwerkverbinding

WiFi-verbinding tussen printer en computer (© ; licentie: )

Werk je met Windows dan moet je de usb-kabel pas aansluiten wanneer de installatiesoftware daarom vraagt.
Je schakelt de Envy 100 in via een tiptoets op de voorkant. Het bedieningspanneel klapt automatisch naar boven, zodat je het scherm beter kunt zien. Op het scherm volgen instructies over de installatie. Je kunt ook op de oplichtende vraagtekentoets tikken om hulp te vragen. Deze multifunctional spreekt desgewenst ook Nederlands.

 
Instellingen

Het aanraakscherm werkt intuïtief, ongeveer zoals je van een moderne smartphone of tablet gewend bent. Voor sommige taken zoals het instellen van het draadloze netwerk zijn er wizards die je doorheen de procedure helpen. Na afloop kun je zelfs een “draadloos testrapport” afdrukken, met informatie over de kwaliteit van de verbinding, de netwerknaam, het ip-nummer en dergelijke meer. Bij andere taken kun je de optie “Toon me” aantikken en dan krijg je een kort animatie over die taak (bijvoorbeeld hoe je papier in de printer moet plaatsen). Gebruiksvriendelijker kan haast niet…

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
Vorig artikelTwitteren in de jaren tachtig van de vorige eeuw
Volgend artikelSnelle Dual Band router voor streamen van HD media
Jozef Schildermans
Jozef Schildermans is journalist en schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Ludo Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.