HomeWizard draadloos domoticasysteem en app

Draadloze apparatuur in huis bedienen met smartphone en tablet

0
Het HomeWizard systeem waarmee je draadloze apparaten van verschillende fabrikanten kan bedienen met een Android en iOS smartphone of tablet is nu ook verkrijgbaar in België.

De HomeWizard is een toestel dat een schakel vormt tussen diverse apparaten met draadloze radiografische bediening en je smartphone en tablet. Domotica apparatuur van diverse fabrikanten, zoals Chacon, DI-O, Coco, Foscam, Somfy RTS of Cresta, kan je op die manier bedienen en monitoren.

HomeWizard
HomeWizard

De HomeWizard App maakt via WiFi of 3G verbinding met de HomeWizard. Vervolgens communiceert het toestel met de draadloze apparatuur in huis, zoals draadloze schakelaars (van onder meer KlikAanKlikUit, Chacon, DI-O), weerstations (van onder andere Cresta, TFA, Irox, Ventus) en rolluik- of poortsystemen (zoals Somfy RTS, DI-O). De app werkt met Android 2.1 en iOS 4.3 of hoger.

Je kan met de HomeWizard onder meer de verlichting in het hele huis automatiseren, of rolluiken en zonweringen bedienen. Je kan het systeem ook inzetten voor thuisbewaking met IP camera’s. Daarnaast ontvangt de HomeWizard gegevens van draadloze weerstations. De lijst met compatibele apparatuur wordt nog uitgebreid. Zo wordt het binnenkort mogelijk om je centrale verwarming aan te sturen met de HomeWizard.

Prijs en beschikbaarheid
Een HomeWizard starterkit kost 239 euro en bevat de HomeWizard, twee schakelaars en een draadloze thermometer. Meer informatie vind je op de website www.homewizard.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.