Draadloos afdrukken met nieuwe Stylus inkjetprinter

0
46
Epson Stylus SX535WD

Epson Stylus SX535WD (© ; licentie: )

Epson kondigt een all-in-one inkjetprinter aan die is uitgerust met WiFi zodat hij foto’s en documenten draadloos kan afdrukken van laptop, tablet of smartphone.

De Epson Stylus SX535WD is een multifunctional die kan printen, scannen en kopiëren. Dankzij de Wi-Fi-aansluiting biedt deze inkjetprinter de mogelijkheid om zonder tussenkomst van de pc af te drukken. De SX535WD maakt gebruik van Epson’s DURABrite Ultra-inkt die volgens de fabrikant foto’s kan afdrukken met fotolabkwaliteit, evenals scherpe tekstdocumenten. De inkjetprinter gebruikt Epson Connect, de nieuwe mobiele afdrukservice van Epson, om overal in huis foto’s en documenten eenvoudig draadloos te printen vanaf laptops, smartphones en tablet-pc’s. De Stylus SX535WDF heeft een 6,3 cm groot kleuren lcd-scherm en is ook uitgerust met een geheugenkaartsleuf.
De Epson Stylus SX535WD is vanaf september 2011 verkrijgbaar. De adviesprijs werd niet meegedeeld.

Foto van Epson
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelHet aanbod aan digitale camera’s onder de loep
Volgend artikelSmartphone kwijt? Gebruik Plan B!
Ludo Schildermans
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.