Drie instapmodellen multifunctionele LED-kleurenprinters bij OKI

0
26
OKI Systems voegt drie all-in-one modellen toe aan het gamma kleurenprinters met LED-technologie die bedoeld zijn voor thuiskantoren en kleine ondernemingen.

De OKI MC332dn, MC342dn en MC342dnw zijn nieuwe A4 kleuren multifunctionals met LED-technologie in het instapsegment. De MC332dn is een 3-in-1 all-in-one met print-, scan- en kopieerfunctionaliteit. De printsnelheid voor kleurenafdrukken bedraagt 20 pagina’s per minuut (ppm) en die voor monoafdrukken 22 ppm. De beid MC342 modellen beschikken ook over faxfunctionaliteit en bieden dezelfde printsnelheden. De maximum scanresolutie bedraagt 1200 x 1200 dpi.

OKI MC332dn

OKI MC332dn (© ; licentie: )


De drie kleurenmultifunctionals bieden standaard automatisch duplex printen en een papierlade met eencapaciteit van 350 vel. De OKI MC332dn en MC342dn hebben een Ethernet-aansluiting, terwijl het OKI MC342dnw model The MC342dnw klaar is om in een draadloos netwerk in te zetten zodat je het toestel kan plaatsen waar je wenst. Alle multifunctionele printers zijn uitgerust met een energiebesparende ‘Auto-Off’-modus waarbij de printer slechts 0,5 watt aan energie verbruikt.

Beschikbaarheid en prijzen
De OKI MC332dn, MC342dn en MC342dnw A4 kleurenmultifunctionals zijn al verkrijgbaar en hebben een adviesprijs van respectievelijk € 309, € 355 en € 405 (exclusief btw).

Foto van OKI
Website: OKI Belgium
Categorieën: Hardware, Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelSounddock met Lightning-connector voor iPhone 5 en iPod
Volgend artikelPrototype van elektrische stadsauto die draadloos kan opladen
Ludo Schildermans
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.