Bijna perfecte e-reader van Sony

1
60

Sony verkoopt als optioneel extra een hoes met een geïntegreerd led-lampje: onmisbaar voor wie ook ’s avonds in bed wil lezen zonder zijn partner te storen. Helaas vragen ze daar wel 50 euro voor, terwijl de PRS-T1 zelf ook al 179 euro kost.

Design
De Sony PRS-T1 Reader is verkrijgbaar in zwart, wit en rood. Wij testten de zwarte versie. Het chassis is van plastic en niet van aluminium zoals bij de vorige generatie e-readers van Sony. Gelukkig voelt het aan als erg sterk plastic. Voordeel is alleszins dat de PRS-T1 heel wat lichter is dan de PRS-650 en nauwelijks meer weegt dan de kleine PRS-350. Met 168 gram is de PRS-T1 erg draagbaar. Hij is even breed, iets hoger en iets dunner dan de PRS-650, maar wel groter dan de PRS-350. De exacte afmetingen zijn 173 x 110 x 8,9 mm.

Sony PRS-T1 Reader Wifi met lichtcover

Sony PRS-T1 Reader Wifi met lichtcover (© ; licentie: )

Op de voorkant zitten vijf knopjes die op één knop na dezelfde functie vervullen als bij de PRS-650. De zoomknop van de PRS-650 is vervangen door een terugkeerknop. Voor het overige zijn er de knoppen om te bladeren, om terug te keren naar het hoofdscherm en een menuknop. De aan-uittoets zit samen met alle aansluitingen aan de onderkant. De aan-uittoets is geen schuiftoets meer, maar een gewone druktoets. Daarnaast zitten een 3,5mm audio-aansluiting, een mini-USB-aansluiting en een resetknopje.

1
2
3
4
5
6
Vorig artikelKrachtige desktop-pc met Solid State Drive bij Aldi Nederland
Volgend artikelFlexibele Full HD projectoren van InFocus
Jozef Schildermans
Jozef Schildermans is journalist en schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Ludo Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.