Bijna perfecte e-reader van Sony

1
60
Iets meer dan een jaar geleden testten we de Sony PRS-350 en PRS-650 e-readers, opvolgers van de Sony PRS-600 Reader Touch Edition en PRS-300 Reader Pocket Edition uit 2009. Een nieuw jaar, een nieuwe e-lezer om te testen: de Sony PRS-T1 WiFi Reader. Sony houdt het ditmaal trouwens bij dit ene model. Hierna lees je wat wij er van vinden.

De Sony PRS-350 en PRS-650 waren van de beste e-readers die je kon kopen. Kon… want ze zijn al een tijdje niet meer op de markt. De PRS-650 is bij ons zelfs al enkele maanden nergens meer te verkrijgen. Het was dus hoog tijd voor een opvolger. De PRS-T1 vervangt beide modellen. Dat lijkt een goede zaak, want vorig jaar schreven we al dat we moeilijk tussen de twee Sony Reader modellen konden kiezen: het ene, de PRS-350, licht en handig om mee te nemen, het andere, de PRS-650, met meer mogelijkheden, maar groter en zwaarder. Sony prs-t1 roodDe PRS-T1 biedt alles wat de PRS-650 ook al had, maar in een kleinere en lichtere verpakking. Bovendien krijg je nog iets extra’s: WiFi en internettoegang tot Google en Wikipedia. Maar presteert de PRS-T1 op alle gebieden even goed als zijn voorgangers? Wij zochten het voor je uit.

In de verpakking
Naast de e-reader zelf bevat de kleine doos nog een usb kabel, een plastic stylus en gedrukte snelhandleidingen in verschillende talen.

1
2
3
4
5
6
Vorig artikelKrachtige desktop-pc met Solid State Drive bij Aldi Nederland
Volgend artikelFlexibele Full HD projectoren van InFocus
Jozef Schildermans
Jozef Schildermans is journalist en schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Ludo Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.