Flexibele Full HD projectoren van InFocus

0
38
InFocus introduceert twee hoge definitie-projectoren die inzetbaar zijn in conference rooms en grotere zalen of klaslokalen. Deze beamers voor professioneel gebruik bieden een grote flexibiliteit.

De nieuwe IN5316HD en IN5318 DLP projectoren van InFocus bieden projectie in Full HD. Veel mensen zijn het gewoon om thuis beelden te bekijken op HD-tv’s. Ook zijn documenten, zoals spreadsheets, vlotter te bekijken met een HD-beamer. De InFocus IN5316HD biedt een native aspectratio van 16:9, een resolutie van 1920 x 1080 pixels, een helderheid van 4000 ANSI lumens (Eco Mode: max 3200 lumens) en een contrast van 2000:1. Gebruikers hebben de keuze uit drie lenzen (standard, short throw, long throw), die bruikbaar zijn met het volledige bereik van horizontale en verticale lensshift. De projector is uitgerust met een HDMI-, DisplayPort- en vijf BNC-aansluitingen. Daarnaast heeft hij ook een RJ45-netwerkaansluiting. Een RS232-aansluiting maakt het mogelijk de projector te integreren met domotica.

InFocus IN5318 Full HD projector

InFocus IN5318 Full HD projector (© ; licentie: )


Met de optionele InFocus LiteShow III wireless adapter is de projector draadloos bereikbaar. Door het compacte ontwerp is de projector ook in een plafond te plaatsen. De lamp is gemakkelijk toegankelijk en eenvoudig te vervangen. De InFocus IN5318 biedt de hogere WUXGA (1920 x 1200) resolutie met een native aspectratio van 16:10, een helderheid van 4000 lumens en een contrast van 2000:1.

Foto van Infocus
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelBijna perfecte e-reader van Sony
Volgend artikelKrachtige Alienware gaming-pc met hoogwaardige componenten van Dell
Ludo Schildermans
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.