Draagbare HD Ready laserprojector

0
374
Epson introduceert een compacte en lichtgewicht 3LCD-laserprojector die ook bij daglicht heldere beelden op een muur projecteert tot een grootte van 381 cm.

De Epson EF-100W/B is een nieuwe 3LCD-laserprojector in een compact en lichtgewicht ontwerp met een metallic afwerking en is ontworpen voor thuisgebruik.

De EF-100W/B projecteert HD beelden in een 16:10 beeldverhouding met een beelddiagonaal tot 150 inch (381 cm). De kleine beamer biedt automatische verticale beeldaanpassing (keystone-correctie +/- 45) en handmatige horizontale beeldaanpassing (+/- 40).

Volgens Epson levert de laserlichtbron ook bij daglicht heldere en levendige beelden, waardoor het niet nodig is om het licht uit te doen, ramen af te schermen of zelfs een scherm te gebruiken.

De EF-100W/B is uitgerust met een HDMI 2.0-, usb- en koptelefoonaansluiting, biedt Bluetooth audio-connectiviteit en heeft een ingebouwde 5 watt-luidspreker.

De EF-100W/B meet 210 x 227 x 88 mm en weegt 2,7 kg. Alle specificaties vind je op de website van Epson.

Epson EF-100W laserprojector (© Epson; licentie: Epson)

De Epson laserprojector is verkrijgbaar in wit (EF-100W) of zwart (EF-100B) voor een adviesprijs van € 949.

Foto van Epson
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelBetaalbare snelle laserprinter
Volgend artikel4K-monitor voor professioneel gebruik
Jozef Schildermans
Jozef Schildermans is journalist en schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Ludo Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.