Home Hardware

Bijna perfecte e-reader van Sony

1

Sony verkoopt als optioneel extra een hoes met een geïntegreerd led-lampje: onmisbaar voor wie ook ’s avonds in bed wil lezen zonder zijn partner te storen. Helaas vragen ze daar wel 50 euro voor, terwijl de PRS-T1 zelf ook al 179 euro kost.

Design
De Sony PRS-T1 Reader is verkrijgbaar in zwart, wit en rood. Wij testten de zwarte versie. Het chassis is van plastic en niet van aluminium zoals bij de vorige generatie e-readers van Sony. Gelukkig voelt het aan als erg sterk plastic. Voordeel is alleszins dat de PRS-T1 heel wat lichter is dan de PRS-650 en nauwelijks meer weegt dan de kleine PRS-350. Met 168 gram is de PRS-T1 erg draagbaar. Hij is even breed, iets hoger en iets dunner dan de PRS-650, maar wel groter dan de PRS-350. De exacte afmetingen zijn 173 x 110 x 8,9 mm.

Sony PRS-T1 Reader Wifi met lichtcover

Sony PRS-T1 Reader Wifi met lichtcover (© ; licentie: )

Op de voorkant zitten vijf knopjes die op één knop na dezelfde functie vervullen als bij de PRS-650. De zoomknop van de PRS-650 is vervangen door een terugkeerknop. Voor het overige zijn er de knoppen om te bladeren, om terug te keren naar het hoofdscherm en een menuknop. De aan-uittoets zit samen met alle aansluitingen aan de onderkant. De aan-uittoets is geen schuiftoets meer, maar een gewone druktoets. Daarnaast zitten een 3,5mm audio-aansluiting, een mini-USB-aansluiting en een resetknopje.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mobiele versie afsluiten