Home Hardware

Bijna perfecte e-reader van Sony

1
Iets meer dan een jaar geleden testten we de Sony PRS-350 en PRS-650 e-readers, opvolgers van de Sony PRS-600 Reader Touch Edition en PRS-300 Reader Pocket Edition uit 2009. Een nieuw jaar, een nieuwe e-lezer om te testen: de Sony PRS-T1 WiFi Reader. Sony houdt het ditmaal trouwens bij dit ene model. Hierna lees je wat wij er van vinden.

De Sony PRS-350 en PRS-650 waren van de beste e-readers die je kon kopen. Kon… want ze zijn al een tijdje niet meer op de markt. De PRS-650 is bij ons zelfs al enkele maanden nergens meer te verkrijgen. Het was dus hoog tijd voor een opvolger. De PRS-T1 vervangt beide modellen. Dat lijkt een goede zaak, want vorig jaar schreven we al dat we moeilijk tussen de twee Sony Reader modellen konden kiezen: het ene, de PRS-350, licht en handig om mee te nemen, het andere, de PRS-650, met meer mogelijkheden, maar groter en zwaarder. De PRS-T1 biedt alles wat de PRS-650 ook al had, maar in een kleinere en lichtere verpakking. Bovendien krijg je nog iets extra’s: WiFi en internettoegang tot Google en Wikipedia. Maar presteert de PRS-T1 op alle gebieden even goed als zijn voorgangers? Wij zochten het voor je uit.

In de verpakking
Naast de e-reader zelf bevat de kleine doos nog een usb kabel, een plastic stylus en gedrukte snelhandleidingen in verschillende talen.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mobiele versie afsluiten