Sony Reader PRS-T3 e-book reader

Nieuwe Sony Reader met actieve snapcover

0
Sony introduceert een nieuwe Reader die lichter en dunner is dan de voorganger en die je laat verder lezen waar je gebleven was als je de beschermende snapcover opent.

De Sony Reader PRS-T3 is de opvolger van de eerder geteste PRS-T2. De nieuwe e-reader komt met een geïntegreerde beschermhoes. Door de snapcover te openen kan je onmiddellijk verder lezen waar je in een boek gebleven was. Het is niet nodig om eerst de stroomknop of menu’s te activeren.

Sony Reader PRS-T3
Sony Reader PRS-T3

De meegeleverde snapcover heeft geen leeslampje. Net zoals bij de PRS-T1 en PRS-T2 is een hoesje met led-leeslampje een optie. De PRSA-CL30 cover kost 49 euro.

De Reader PRS-T3 heeft een 6-inch (15,2 cm) E Ink Pearl anti-glare Display met 16 grijstinten en een resolutie van 758 x 1024 pixels. Het touchscherm heeft dezelfde afmetingen als de PRS-T2, maar wel een hogere resolutie (800 x 600 pixels bij de PRS-T2). Ook de menuknoppen onder het scherm zijn dezelfde als bij het vorige Reader-model.

Nieuw is de ‘Quick charge’-technologie. Hierdoor biedt de batterij volgens Sony al na drie minuten opladen voldoende stroom om een heel boek te lezen. Volledig opgeladen is de batterij goed om twee maanden lang elke dag ongeveer dertig minuten te lezen. De nieuwe Reader meet inclusief snapcover 109 (B) x 160 (H) x 11,3 (D) mm en weegt 200 gram.

De Reader PRS-T3 heeft 2 GB intern geheugen en een microSD kaartsleuf voor geheugenkaartjes tot 32 GB. De nieuwe Reader is ook uitgerust met WiFi 802.11b/g/n. Via de draadloze verbinding kan je het internet op om iets op te zoeken of om meteen e-boeken aan te schaffen. De e-reader heeft ook een reeks woordenboeken aan boord, waaronder Nederlands.

Prijs en beschikbaarheid
De Sony Reader PRS-T3 e-reader is al beschikbaar en heeft een adviesprijs van € 139. Hij is te koop in zwarte, witte en rode uitvoering.

Foto van Sony
Website: Bezoek Website Website: Visit Website
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.