PocketBook Pro 603 en PocketBook Pro 903 E Ink e-readers

E-readers met WiFi- én 3G-ondersteuning

0
PocketBook Pro 903

PocketBook Pro 903 (© ; licentie: )

Er zijn tal van fabrikanten die zich op de markt van e-readers storten. Er is dan ook behoorlijk wat keuze op dit ogenblik: van echte instapmodellen tot e-lezers die heel wat snufjes bieden. We testen twee producten van PocketBook, een draagbaar 6-inch model en een uit de kluiten gewassen 9,7-inch model. Beide e-readers ondersteunen ook 3G.

PocketBook is een nog vrij jong bedrijf. Het werd in 2007 opgericht en stelde zich tot doel “een ideale e-reader te ontwikkelen die aan alle eisen van klanten voldoet.” Inmiddels biedt het verschillende producten aan. Eerder testen we al de PocketBook IQ 701, het enige model met TFT-kleurenscherm in het gamma. Deze e-reader draait onder Android 2.0 en de PocketBook e-readersoftware is er op geïnstalleerd als Android app.
Hier bespreken we de PocketBook Pro 603 en Pro 903 monochrome e-readers. Zoals hun naamgeving al min of meer verraadt, is de Pro 603 een e-reader met 6-inch scherm en de 903 een model met een groot 9,7-inch scherm.

In de verpakking
De verpakking van beide PocketBook Pro’s is vrijwel identiek van uitzicht met in zwart en gifgroen, al is die van de Pro 603 uiteraard fors kleiner. Naast de e-readers tref je er nog een usb-kabel in aan, een snelstarthandleiding en een stijlvolle etui in dezelfde zwarte en groene kleur als de verpakking waarin je de e-reader kan opbergen. Een beetje tot onze verbazing ontdekken we ook nog een piepkleine schroevendraaier in beide dozen. Maar over de functie daarvan later meer.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.