Bijna perfecte e-reader van Sony

1
60

Als je met je vingers een woord selecteert, krijg je hier niet alleen de mogelijkheid om een van de interne woordenboeken te openen, maar kun je ook online iets opzoeken. In het hoofdmenu vind je overigens ook een webbrowser.Maar het scherm ververst erg traag, zodat je de PRS-T1 niet echt kunt gebruiken om vlot mee te surfen. Informatie opzoeken en webpagina’s lezen lukt wel. De browser herkent trouwens automatisch de mobiele weergave van websites, indien ze dit aanbieden.

Sony PRS-T1 opzoeken in boek

Sony PRS-T1 opzoeken in boek (© ; licentie: )

De mobiele weergave van DiskIdee opende bijvoorbeeld perfect en konden we dankzij het aanraakscherm redelijk vlot bedienen. Met twee vingers kun je het scherm trouwens vergroten en verkleinen. Hou er wel rekening mee dat dit allemaal redelijk traag gaat, omwille van de trage verversingsfrequentie van het scherm. Via het menu kun je ook een schermafdruk maken van een webpagina. Je kunt die schermafdrukken bekijken met de fototoepassing van de PRS-T1, of via USB kopiëren naar je computer.

1
2
3
4
5
6
Vorig artikelKrachtige desktop-pc met Solid State Drive bij Aldi Nederland
Volgend artikelFlexibele Full HD projectoren van InFocus
Jozef Schildermans
Jozef Schildermans is journalist en schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Ludo Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.