Draadloos netwerken via elk stopcontact in woning

2
94

Eventueel kan je tijdsbesturing inschakelen om zo je draadloze netwerk in- en uit te schakelen op bepaalde tijdstippen. We hebben deze functie niet getest, omdat deze naar mijn persoonlijke mening niet zo nuttig is. Steeds meer apparaten vereisen immers continu netwerk en/of internettoegang. Datum en tijdsynchronisatie verloopt via een tijdserver op het web. Je kan via de sectie ‘Beheer’ in de webinterface ook de firmware actualiseren, de configuratie resetten of herstellen en het configuratiebestand opslaan. De webinterface is zeer verzorgd en intuïtief.

De adapters kan je hier ook een naam geven

De adapters kan je hier ook een naam geven (© ; licentie: )


Cockpit
dLAN Cockpit is door devolo ontwikkelde software die alle bereikbare dLAN-adapters op je dLAN 200 AV-netwerk zal vinden en toont informatie over deze apparaten. Ook de codering kan je instellen via de dLAN Cockpit software. De adapters kan je hier ook een naam geven, zoals in ons voorbeeld ‘Woonkamer’ en ‘Bureau’. De snelheid tussen beide adapters varieert tussen 106 en 118 Mbps in onze testopstelling. Devolo Cockpit is een relatief kleine, maar zeer nuttige tool.

1
2
3
4
5
6
7
Vorig artikelAngry birds vliegen fysieke wereld binnen
Volgend artikelCompacte A3 fotoprinter voor middelgrote afdruktaken

2 REACTIES

  1. Hallo,

    Mijn vraag was als ik die cockpit software ook op mijn iPad kan zetten heb het set al gekocht voor mijn laptop dus dacht misschien kan het ook wel op mijn iPad?

    Gr. Edwin

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.