Draadloos netwerken via elk stopcontact in woning

2
94

Webinterface
devolo biedt standaard ondersteuning voor Apple Mac. De software voor gebruik op een Mac wordt meegeleverd op de cd-rom. Met de dLAN-configuratie-assistent kan je het dLAN-netwerk instellen en coderen. Omdat we dit reeds hebben gedaan via de knopjes voltooien we deze wizard niet. We voeren dan de dLAN Wireless configuratie uit. Deze software maakt via je webbrowser verbinding met de draadloze adapter. We zien in de webbrowser het volgende ip-adres: 192.168.1.111. Zo kunnen we deze dus ook rechtstreeks benaderen via de browser.

devolo Cockpit

devolo Cockpit (© ; licentie: )


Je krijgt in de browser meteen een mooi overzicht voorgeschoteld van de dLAN 200 AV Wireless N adapter. Zo kan je de firmware-versie, dLAN- en WLAN-status aflezen en zien welke Ethernet-poorten aangesloten zijn. Via de apparaatconfiguratie kan je bijvoorbeeld een wachtwoord ingeven voor toegang tot de interface, netwerk- en dLAN instellingen configueren en de datum en tijd instellen. In de WLAN-configuratie kan je de ssid, het gebruikte kanaal en de codering aflezen. Ook Mac-filtering kan je instellen via de browser.

1
2
3
4
5
6
7
Vorig artikelAngry birds vliegen fysieke wereld binnen
Volgend artikelCompacte A3 fotoprinter voor middelgrote afdruktaken

2 REACTIES

  1. Hallo,

    Mijn vraag was als ik die cockpit software ook op mijn iPad kan zetten heb het set al gekocht voor mijn laptop dus dacht misschien kan het ook wel op mijn iPad?

    Gr. Edwin

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.