Compacte A3 fotoprinter voor middelgrote afdruktaken

0
68
Epson Stylus Photo R3000

Epson Stylus Photo R3000 (© ; licentie: )

Epson kondigt een A3+ fotoprinter aan die bedoeld is voor de professionele fotograaf en de gevorderde amateur. De nieuwe Stylus Photo printer heeft inktpatronen met hoge capaciteit, die geschikt zijn voor middelgrote afdruktaken.

De Epson Stylus Photo R3000 heeft een compact formaat, zodat de fotoprinter ook op kleine bureaus past. De R3000 heeft zijn papierlade aan de voorzijde waardoor er achter de printer geen vrije ruimte meer nodig is. De printer heeft een 2,5-inch lcd-kleurenscherm voor het aflezen van de aanwijzingen en de controle van de inktpatronen. De R3000 gebruikt de UltraChrome K3-inktset met Vivid Magenta en de inktpatronene hebben een capaciteit van 25,9 ml, zodat de fotoprinter ook middelgrote afdruktaken kan uitvoeren. Dankzij zwart in drie dichtheden biedt de R3000 een zeer goede weergave van grijswaarden, volgens Epson, wat belangrijk is voor afdrukken in zowel kleur als zwart-wit. Afhankelijk van de gebruikte media selecteert de fotoprinter automatisch standaard foto- of matzwart. Het afdrukken van een hoogwaardige A3+ foto duurt 195 seconden. De Stylus Photo R3000 kan op tal van media afdrukken, van rol en losse vellen fine art-papier tot karton van 1,3 mm dik. Ook afdrukken op cd en dvd is mogelijk. De fotoprinter is uitgerust met een usb- en 10/100 ethernetaansluiting en ondersteunt ook Wi-Fi.

Prijs en beschikbaarheid
De Epson Stylus Photo R3000 is verkrijgbaar vanaf eind maart 2011. De prijs werd niet meegedeeld.

Foto van Epson
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelDraadloos netwerken via elk stopcontact in woning
Volgend artikelSD geheugenkaart voor de serieuze fotograaf en videomaker
Ludo Schildermans
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.