Navigatie voor de veeleisende automobilist

2
74

Recente kaart
Net een nieuw toestel aangeschaft en enkele dagen later komt een nieuwe kaart beschikbaar. Pech? Zeker niet! Bij TomTom krijg je gegarandeerd de meest recente kaarten. Als binnen 30 dagen na ingebruikname een nieuwe kaart voor je navigatiesysteem beschikbaar wordt, kan je die gratis downloaden via TomTom Home. Opgelet, je kan deze kaart uiteraard slechts eenmalig downloaden. Ga in de TomTom Home software naar Tools en kies voor Use Latest Map Guarantee. Dankzij de Map Share technologie van TomTom kan je ook zelf correcties aanbrengen in de kaarten en genieten van de correcties van gebruikers uit de community.

Het plaatsen van een gps toestel tegen de voorruit was nog nooit zo eenvoudig

Het plaatsen van een gps toestel tegen de voorruit was nog nooit zo eenvoudig (© ; licentie: )

Conclusie
De TomTom Go Live 1000 is een zeer degelijk toestel met een moderne vormgeving. De nieuwe houder en usb-lader zijn zeker een grote troef. De Live Services zijn zeer nuttig en kunnen je heel wat frustraties besparen. Helaas vonden we de Brandstofprijzen Service niet meer standaard op het toestel en dat is jammer. Het duidelijke Fluid touchscreen laat zich vlot bedienen en beschikt over multi-touch. De Go Live 1000 biedt dus veel voordelen en zeer weinig nadelen.

De specificaties van de TomTom GO 1000 Live vind je op de volgende pagina.

(95/100)

Adviesprijs

TomTom Go Live 1000: € 299,95
TomTom Go Live 1005: € 349,95
Foto van TomTom
Website: Bezoek Website
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.
1
2
3
4
5
6
Vorig artikelToetsenbord gebruikt zonne-energie
Volgend artikelAndroid entertainmenttablets van Creative

2 REACTIES

  1. Ik hoorde vertellen dat de functie “wandelroute” niet meer bestaat op de nieuwe tomtoms. Klopt dit ? Het is toch wel handig als je ergens op een onbekende plaats uit stapt en dan via de wandelroutes kan selecteren om een zo kort mogelijke afstand te lopen naar je eindbestemming, zonder het blokje om te hoeven lopen als dat een éénrichtingsstraat zou zijn.

    • We stelden de vraag aan TomTom en dit is hun antwoord: “Bij toestellen met een vereenvoudigd menu, zoals de START en de START 2 kan je niet meer kiezen tussen het type van route. Bij de XL IQR 2 kan dit ook niet meer, maar als je daar een gratis software-update doet via TomTom Home, heb je deze keuze wel weer. Op alle andere nieuwe modellen kan je wel nog wandel- en fietsroute kiezen.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.