Navigatie voor de veeleisende automobilist

2
74

Fluid Touchscreen
De TomTom Go Live 1000 ondersteunt multi-touch. Je kan met je vingertoppen in- of uitzoomen op kaarten. Ook het bladeren door de menu’s gaat zeer vlot op dit scherm. TomTom geeft op dat het scherm erg gevoelig is en dat kunnen we zeker bevestigen. De TomTom Go Live 1005 beschikt over een nog groter (5”) scherm.

TomTom Go 1005 Live heeft een groter scherm (5-inch)

TomTom Go 1005 Live heeft een groter scherm (5-inch) (© ; licentie: )

Houder
De nieuwe magnetische houder is een passieve uitvoering. De lader is dus niet geïntegreerd in het toestel. De houder is erg stevig en het plaatsen van een gps toestel tegen de voorruit was nog nooit zo eenvoudig. Eerst bevestig je de houder tegen de ruit door de ring van de zuignap naar rechts te draaien en zo vacuüm te zuigen. Vervolgens klikt het toestel eenvoudig vast dankzij de magnetische houder.

1
2
3
4
5
6
Vorig artikelToetsenbord gebruikt zonne-energie
Volgend artikelAndroid entertainmenttablets van Creative

2 REACTIES

  1. Ik hoorde vertellen dat de functie “wandelroute” niet meer bestaat op de nieuwe tomtoms. Klopt dit ? Het is toch wel handig als je ergens op een onbekende plaats uit stapt en dan via de wandelroutes kan selecteren om een zo kort mogelijke afstand te lopen naar je eindbestemming, zonder het blokje om te hoeven lopen als dat een éénrichtingsstraat zou zijn.

    • We stelden de vraag aan TomTom en dit is hun antwoord: “Bij toestellen met een vereenvoudigd menu, zoals de START en de START 2 kan je niet meer kiezen tussen het type van route. Bij de XL IQR 2 kan dit ook niet meer, maar als je daar een gratis software-update doet via TomTom Home, heb je deze keuze wel weer. Op alle andere nieuwe modellen kan je wel nog wandel- en fietsroute kiezen.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.