Android entertainmenttablets van Creative

0
35
Creative 10-inch ZiiO Pure Wireless Entertainment Tablet

Creative 10″ ZiiO Pure Wireless Entertainment Tablet (© ; licentie: )

Creative kondigt twee tablets aan op basis van het Android-besturingssysteem die draadloos een verbinding kunnen maken met het internet.

De Creative ZiiO Pure Wireless Entertainment Tablets draaien op Android 2.1 en ondersteunen WiFi 802.11 b/g. Ze zijn beschikbaar in twee uitvoeringen en in twee capaciteiten: met een 7-inch of 10-inch aanraakgevoelig scherm en met een opslagruimte van 8 GB of 16 GB. De entertainmenttablets zijn uitgerust met de Pure Android Audio suite. De toepassing biedt via een pictogram op het touchscherm toegang tot X-Fi- en Bluetooth-functionaliteit en beschikt over technologie voor audioverbetering, waaronder de apt-X-codec en ondersteuning voor lossless audio. De tablets ondersteunen de volgende audio bestandsindelingen: mp3, aac, wma9, flac, ogg, adpcm, midi, wav en audible, en de volgende videobestandsindelingen: h.264, mpeg4, wmv9, mjpeg, mov, avi en mkv. Ook de fotobestandsindelingen jpg, bmp en png worden ondersteund.
Verder hebben de ZiiO tablets een SD-geheugenkaartsleuf, een camera, een microfoon en luidspreker ingebouwd en zijn ze uitgerust met een mini-USB-aansluiting, een 3,5mm-stereostekker en HD-video-uitgang. Volgens Creative is de batterij goed voor 25 uur audio en 5 uur video.

Prijs en beschikbaarheid
De Creative ZiiO Pure Wireless Entertainment Tablets zijn binnenkort – een precieze datum werd niet meegedeeld – verkrijgbaar voor de volgende prijzen:
ZiiO 7″ 8 GB: € 249,99
ZiiO 7″ 16 GB: € 269,99 (alleen via de website creative.com)
ZiiO 10″ 8 GB: € 299,99
ZiiO 10″ 16 GB: € 319,99 (alleen via de website creative.com)

Foto van Creative
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelNavigatie voor de veeleisende automobilist
Volgend artikelNAS voor klein kantoor of thuisgebruik
Ludo Schildermans
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.