TomTom GO Premium navigatiesysteem

Navigatiesysteem met IFTTT-functie

0
TomTom lanceert het TomTom GO Premium navigatiesysteem dat is uitgerust met wifi en IFTTT (If This Then That) ondersteunt. Het toestel is beschikbaar met interactief touchscreen van 5- of 6-inch.

De TomTom GO Premium maakt gebruik van TomTom’s navigatie- en verkeersinformatie. Via de ingebouwde Wi-Fi kan je de meest recente wereldkaarten en de nieuwste software-updates uploaden.

De integratie van IFTTT (If This Then That) maakt het mogelijk om de TomTom GO Premium verbinding te laten maken met apparaten thuis, te communiceren met virtuele assistenten, afspraken te synchroniseren en meldingen te ontvangen en te delen.

Met de de TomTom MyDrive companion app kan je de route voorbereiden en je bestemming naar het apparaat sturen. De app onthoudt ook automatisch waar je voertuig staat geparkeerd.

Om de mijlpaal van 100 miljoen verkochte TomTom-navigatieproducten te vieren brengt de fabrikant een speciale editie uit: de TomTom GO Premium X met 6-inch touchscreen heeft een geborsteld gouden afwerking en is alleen verkrijgbaar via de website van TomTom.

TomTom GO Premium (© TomTom ; licentie: TomTom )

Het TomTom GO Premium navigatiesysteem met interactief touchscreen van 5 inch heeft een adviesprijs van €329,95 en van 6 inch een adviesprijs van €379,95. De Tom Tom GO Premium X kost €429,95.

Foto van TomTom
Website: Bezoek Website
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.