Draagbaar navigatiesysteem met wifi

0
96
TomTom brengt met de GO Basic een nieuw draagbaar navigatiesysteem op de markt dat is uitgerust met wifi zodat het ook smartphonenotificaties voorleest. Het systeem is verkrijgbaar met een 5-inch of 6-inch touchscherm.

Het TomTom GO Basic navigatiesysteem is uitgerust met wifi zodat het toestel niet verbonden dient te zijn met een computer om de laatste kaarten en software-updates over te zetten.

Door je smartphone te verbinden met de TomTom GO Basic kan het toestel ook notificaties, zoals sms’jes, hardop voorlezen.

De TomTom GO Basic leert je rijgewoontes kennen en voorspelt je bestemmingen. Met TomTom MyDrive kan je trips plannen, routes creëren, het verkeer checken en favorieten vanaf je smartphone, tablet of pc opslaan.

Met TomTom RoadTrips biedt het systeem je inspiratie voor interessante roadtrips over de hele wereld.

TomTom GO Basic (© ; licentie: )

De TomTom GO Basic met 5-inch scherm heeft een adviesprijs van € 159,95. Het model met 6-inch scherm heeft een adviesprijs van € 179,95. Bij de aankoop is een proefversie van TomTom Speed Cameras van drie maanden inbegrepen.

Foto van TomTom
Website: Bezoek Website
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelCompacte streaming luidspreker met stembediening
Volgend artikelBudgetsmartphone met 18:9-breedbeeldscherm
Jozef Schildermans
Jozef Schildermans is journalist en schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Ludo Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.