Nooit meer met je neus in een boek

0
87

Geheugen
Beide Readers hebben een intern geheugen van 2 GB, wat goed is voor een twaalfhonderd e-boeken. De volgende bestandsindelingen worden ondersteund: EPUB eBook, Adobe PDF, Microsoft Word, TXT, RTF, BBeB. De EPUB (Adept) en BBeB (Marlin) DRM beveiligde digitale boeken kun je ook lezen op deze Readers. Beide e-lezers ondersteunen ook nog de fotobestandsindelingen jpeg, gif, png en bmp.
De Touch Edition PRS-650 heeft door de twee ingebouwde sleuven voor SD(HC) of MemoryStick PRO Duo ook nog extra opslagruimte, zodat je als het ware een gigantische bibliotheek kunt verzamelen en meenemen. Daarnaast ondersteunt deze e-lezer mp3- en aac- muziekbestanden, die je kan beluisteren als je een hoofdtelefoon aansluit op de 3,5 mm stereomini-aansluiting.

Sony Reader setup van de Reader Library software

Sony Reader setup van de Reader Library software (© ; licentie: )

Digitale boeken en andere bestanden kan je transfereren met de Reader Library. Met de software kun je trouwens ook de boeken lezen en beheren op je computer. Je kunt bijvoorbeeld e-books aankopen in een online winkel en die, nadat je een verbinding met de mini-usb-aansluiting hebt gemaakt met je Reader, naar je e-lezer transfereren. Opvallend is dat de link naar de eBook Store je meteen naar de website Bol.com stuurt. De samenwerking tussen Sony en Bol.com is dus nog zeer nauw. Als je liever bij een andere internetboekhandel koopt, kun je uiteraard het digitale boek downloaden op je computer, het bestand importeren in de Reader Library en zo op je Reader.

1
2
3
4
5
6
7
Vorig artikelLuidsprekerset in attractief ontwerp
Volgend artikelBlackBerry smartphone met nieuwe versie OS
Ludo Schildermans
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.