Nooit meer met je neus in een boek

0
87
Stroomadapter voor de Sony Readers is een optie

Stroomadapter voor de Sony Readers is een optie (© ; licentie: )

Autonomie
Beide Readers hebben een oplaadbare lithium-ionbatterij ingebouwd. Volledig opgeladen is ze goed voor ongeveer twee weken leesplezier bij normaal gebruik. Als je een langere (lees)vakantie plant, zit er niets anders op dan de optionele stroomadapter aan te schaffen (PRS-AAC1 – € 35). Hier geldt ook dezelfde opmerking die we maakten bij de vorige versies van beide Readers: de autonomie vermindert wel naarmate de niet-verwisselbare accu verslijt.

Lezen
Lezen op beide Readers is net zo aangenaam als het lezen in een fysiek boek. Toch enkele opmerkingen. Naast het feit dat je een hele bibliotheek kunt meenemen in je binnenzak of reistas, hebben e-lezers nog enkele andere zaken voor op het fysieke boek. Ze zijn erg handig als je een boek hebt gelezen en snel naar een bepaalde passage wil zoeken die je hebt aangeduid. Een fysiek boek heeft uiteraard geen zoekfunctie, waardoor dat minder voor de hand ligt.

1
2
3
4
5
6
7
Vorig artikelLuidsprekerset in attractief ontwerp
Volgend artikelBlackBerry smartphone met nieuwe versie OS
Ludo Schildermans
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.