Sony Reader PRS-T2 e-reader

Nieuwe Sony Reader e-boeklezer heeft grotere autonomie

0
Sony kondigt de opvolger aan van de Reader PRS-T1 e-reader. Het nieuwe model is lichter, beschikt over een 6-inch touch-scherm, is uitgerust met WiFi en heeft een verbeterd energiebeheer.

De Sony Reader PRS-T2 e-reader heeft veel kenmerken van de in onze streken populaire en hier besproken Reader PRS-T1. De e-boeklezer heeft hetzelfde 6-inch (15,2 cm) Dual Touch scherm met E-Ink Pearl-technologie met een resolutie an 800 x 600 pixels en zestien grijstinten. Ten opzichte van de vorige generatie Readers is de PRS-T2 vloeiender en vlotter te gebruiken volgens Sony. De nieuwe PRS-T2 Reader is ook lichter – 164 gram tegenover 168 gram voor de T1 – en heeft druktoetsen in de vorm van pictogrammen in plaats van de standaard druktoetsen. Hij meet 173 x 110 x 9,1 mm en is dus een tikkeltje dikker dan de T1 (8,9 mm).

Sony Reader PRS-T2
Sony Reader PRS-T2

Sony verbeterde het energiebeheer zodat je nu met één enkele laadbeurt tot twee maanden (met uitgeschakelde WiFi-verbinding) kan lezen. Ook het contextmenu werd verbeterd zodat je gemarkeerde woorden en passages snel kan opzoeken op Wikipedia of Google. Verder heeft deze Reader ook twaalf woordenboeken aan boord. Het ingebouwde geheugen heeft een capaciteit van 2 GB en een microSD geheugenkaartsleuf laat je toe je boekencollectie uit te breiden. De nieuwe Reader integreert nu ook de webdienst Evernote waarmee je je favoriete webcontent kan bewaren en op elk ogenblik kan opvragen. Zo kan je je favoriete citaten en passages bewaren in Evernote en herlezen op elke smartphone, tablet of pc.

Prijs en beschikbaarheid
De Sony Reader PRS-T2 is verkrijgbaar in rood, wit of mat zwart voor een adviesprijs van € 145.

Foto van Sony
Website: Bezoek Website Website: Visit Website
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.