Luidsprekerset in attractief ontwerp

0
43
Hercules XPS 101

Hercules XPS 101 (© ; licentie: )

Hercules brengt een nieuw luidsprekersysteem op de markt bestaande uit twee satellietluidsprekers en een subwoofer. Het systeem levert 101 Watt RMS uitgangsvermogen.

De Hercules XPS 101 is een 2.1-audiosysteem. De subwoofer heeft een ontwerp zonder baspoorten en bevat drie luidsprekers: één actieve hoofdluidspreker en twee passieve drukluidsprekers. De buitenkant is bekleed met dubbelgelaagd zwart Lycra-materiaal met een metalen plaat op de bovenkant. De twee satellieten hebben een ronde vorm in zwarte glanslak en een metalen achterkant. De Hercules XPS 101 levert 101 Watt RMS uitgangsvermogen. Hercules levert de XPS 101 met een bedrade afstandsbediening met een draai-/drukknop voor het regelen van volume, de bastonen en de hoge tonen. Eén keer drukken op de knop zet het systeem aan en maakt volumeregeling mogelijk. Nogmaals op de knop drukken geeft volumeregeling van de bas en een derde keer drukken volumeregeling van de hoge tonen. Op het XPS 101 2.1 luidsprekersysteem kan je ook een mp3-speler, koptelefoon, gameconsole of headset direct aansluiten. Alle aansluitingen bevinden zich aan de onderkant van de subwoofer .

Prijs en beschikbaarheid
Het Hercules XPS 101 2.1 luidsprekersysteem is leverbaar vanaf november 2010 en heeft een adviesprijs van € 199.

Foto van Hercules
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelSuperdesktop haalt 7,5 punten op Windows Experience Index
Volgend artikelNooit meer met je neus in een boek
Ludo Schildermans
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.