Nooit meer met je neus in een boek

0
87

Afmetingen
De grootste Reader van de twee is de Touch Edition (PRS-650) die 118,8 × 168 × 9,6 mm meet en 215 gram weegt. Het scherm heeft een diagonaal van 152,4 mm (6-inch), een resolutie van 600 × 800 pixels en zestien gradaties aan grijstinten. De Reader Pocket Edition (PRS-350) meet 104,3 × 145 × 8,5 mm en weegt 155 gram. De schermdiagonaal bedraagt 127 mm (5-inch). De resolutie en grijsgradaties zijn identiek met de PRS-650.

Sony Reader Touch onderzijde

Sony Reader Touch onderzijde (© ; licentie: )

Sony Reader Pocket bovenzijde

Sony Reader Pocket bovenzijde (© ; licentie: )

Beide e-lezers zijn compacter dan hun respectieve voorgangers en wegen beide ook ongeveer 70 gram minder Ze zijn dus beter draagbaar. De Pocket Edition kun je kwijt in een binnenzak van een jas en lijkt dus bedoeld voor mensen die hun e-lezer ook onderweg willen gebruiken. De Touch Edition richt zich tot lezers die vooral thuis hun lectuur willen nuttigen, eventueel onder begeleiding van een streepje muziek.

1
2
3
4
5
6
7
Vorig artikelLuidsprekerset in attractief ontwerp
Volgend artikelBlackBerry smartphone met nieuwe versie OS
Ludo Schildermans
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.