Smartphone met sociaal kantje

2
43

Sociale netwerken
De manier waarop we contact houden met vrienden is de laatste jaren sterk veranderd. George Orwell waarschuwde in 1949 met zijn werk Big Brother al voor een maatschappij die volledig gecontroleerd zou zijn. Eigenlijk controleren we vandaag de dag alles en iedereen die gebruik maakt van de laatste snufjes. Via gsm zijn we bijna permanent bereikbaar, sociale netwerken verschaffen allerlei informatie over ons en via gps-technologie zijn we tot op enkele meters nauwkeurig traceerbaar. Het jeugdigere publiek en zelfs sommige politici vinden dat fantastisch. Vandaar dat sociale netwerksites als paddenstoelen uit de grond schieten. HTC speelt in op deze trend en zorgde ervoor dat de Wildfire dankzij Friend Stream automatisch wordt geüpdatet. Tijdens het instellen van de telefoon met de configuratiewizard krijg je de kans om je sociale netwerken als Facebook, Flickr en Twitter in te stellen.

HTC zorgt ervoor dat de Wildfire dankzij Friend Stream automatisch wordt geüpdatet

HTC zorgt ervoor dat de Wildfire dankzij Friend Stream automatisch wordt geüpdatet (© ; licentie: )

Caller ID kreeg ook een opfrisbeurt. Deze handige feature laat ons sedert jaar en dag zien wie ons belt. Naast de naam en telefoonnummer krijg je hier ook interessante andere ‘weetjes’ te zien als de Facebookstatus en de verjaardag van de persoon in kwestie. Widgets voor Twitter en Friend Stream zijn ook eenvoudig in te stellen op het bureaublad. Natuurlijk mocht YouTube niet ontbreken op deze smartphone. Via een snelkoppeling wordt YouTube geopend in een speciaal browservenster.

1
2
3
4
5
6
7
Vorig artikelApple iPad vanaf vrijdag verkrijgbaar in België en Nederland
Volgend artikelCentrale opslag voor digitale bestanden

2 REACTIES

  1. Ik heb deze telefoon inmiddels ook in huis en ben zeer tevreden. Het scherm is niet optimaal maar daar is de prijs dan ook naar.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.