Smartphone met sociaal kantje

2
43

Hardware
Dit budgetvriendelijke toestel is voorzien van alle snufjes die je verwacht op een moderne smartphone. De ingebouwde processor beschikt over een kloksnelheid van 528 MHz. Daarnaast is het toestel voorzien van een rom-geheugen van 512 MB en een ram-geheugen van 384 MB. Via µSD-geheugenkaartjes kan je het toestel voorzien van maximaal 32 GB extra capaciteit. Het 3,2” AMOLED capacitieve touchscreen staat garant voor een goede beeldkwaliteit. Alleen is de resolutie wat aan de lage kant (240 x 320 QVGA).

HTC Wildfire witte uitvoering

HTC Wildfire witte uitvoering (© ; licentie: )

De HTC Desire beschikt over een veel betere resolutie: 480 x 800 WVGA. Ook is het scherm in volle zon moeilijk leesbaar. Vanzelfsprekend beschikt het toestel over Bluetooth 2.1 met EDR, 3G, Wifi en een fm-radio. Verder zijn ook een G-sensor, digitaal kompas, nabijheidssensor en lichtsensor aanwezig. De ingebouwde batterij is van het Lithium-ion type met een capaciteit van 1300 mAh. Ook leuk om weten, is het gewicht van het toestel: slechts 118 gram, inclusief batterij.

1
2
3
4
5
6
7
Vorig artikelApple iPad vanaf vrijdag verkrijgbaar in België en Nederland
Volgend artikelCentrale opslag voor digitale bestanden

2 REACTIES

  1. Ik heb deze telefoon inmiddels ook in huis en ben zeer tevreden. Het scherm is niet optimaal maar daar is de prijs dan ook naar.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.