Smartphone met sociaal kantje

2
43

In de doos
Wanneer we de doos van ons testtoestel openen, vinden we naast de Wildfire zelf ook nog enkele accessoires terug in de doos. Ook een usb-kabel, oortjes en een compacte usb-lader worden netjes meegeleverd. De batterij is reeds geïnstalleerd in het toestel. Je hoeft enkel het plastic lipje te verwijderen. Een µSD-kaart ontbrak helaas in ons testpakket. In de retail versie zou deze volgens de handleiding meegeleverd worden. Ook een snelstartgids ontbrak in ons testpakket.

De HTC Wilfire heeft veel weg van de Desire

De HTC Wilfire heeft veel weg van de Desire (© ; licentie: )

Design
De HTC Wilfire heeft veel weg van de HTC Desire. Het toestel is uitgevoerd in een soort mat brons en donkergrijs. Het scherm kreeg een glanzende zwarte kader. Overigens heeft het scherm veel weg van een spiegel en dat kan nadelig zijn bij direct zonlicht. Meteen onder het scherm, in de glanzende rand, heeft HTC aanraakgevoelige knopjes aangebracht. We zien een home-toets, een menu-toets, een back-toets en de gekende toets om te zoeken. Net boven het scherm zien we de luidspreker en een statusledje. HTC koos voor een optische trackball in plaats van het gekende witte bolletje. De optische trackball is beter bestand tegen stof dan de conventionele trackball. De linkerzijde biedt plaats aan de volumeknop en de micro usb-aansluiting. Op de bovenzijde werd de aan/uit-knop en de 3,5 mm jack-aansluiting aangebracht. De onderzijde van het toestel herbergt de microfoon. Tot slot vinden we op de achterzijde de 5 megapixel camera met led flitser en de luidspreker.

1
2
3
4
5
6
7
Vorig artikelApple iPad vanaf vrijdag verkrijgbaar in België en Nederland
Volgend artikelCentrale opslag voor digitale bestanden

2 REACTIES

  1. Ik heb deze telefoon inmiddels ook in huis en ben zeer tevreden. Het scherm is niet optimaal maar daar is de prijs dan ook naar.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.