Smartphone met sociaal kantje

2
43

Foto’s
Wij zijn sinds geruime tijd op zoek naar een mobiele telefoon die een conventionele, digitale camera kan vervangen. De Hero presteerde op dat gebied eerder matig. Tijd om te zien of HTC met de Wildfire een beter alternatief heeft. Het toestel heeft een 5 megapixel camera met autofocus en ingebouwde flits aan boord. Daarnaast ondersteunt het toestel ook geotagging. Het toevoegen van geografische gegevens aan een foto, zodat je later eenvoudig de exacte locatie kan opsporen. Dit alles is mogelijk dankzij de ingebouwde gps in de Wildfire. Handig als je veel reist!

Klik op de foto om ze te openen op ware grootte

Klik op de foto om ze te openen op ware grootte (© ; licentie: )

We hebben een aantal foto’s genomen met de Wildfire en dit zowel binnen als buiten. Als we de foto’s op het eerste zicht bekijken, zien die er heel goed uit. Als we de foto’s in detail bekijken, zien deze er al een beetje beter uit dan die van de Hero, maar perfect zijn de foto’s absoluut niet. Wanneer we de foto’s op ware grootte bekijken, stellen we vast dat de scherpte en de kleuren niet optimaal zijn. De foto’s die we binnen namen in een donkere ruimte (met flits) ogen op het eerste zich verbluffend. Wanneer je deze op ware grootte bekijkt, blijken ook deze onscherp. Met andere woorden kan je met dit toestel, net als bij de Hero, foto’s nemen van aanvaardbare kwaliteit voor een afdruk van 10 x 15 maar daar houdt het dan ook mee op… Wij zoeken verder.

1
2
3
4
5
6
7
Vorig artikelApple iPad vanaf vrijdag verkrijgbaar in België en Nederland
Volgend artikelCentrale opslag voor digitale bestanden

2 REACTIES

  1. Ik heb deze telefoon inmiddels ook in huis en ben zeer tevreden. Het scherm is niet optimaal maar daar is de prijs dan ook naar.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.