Instapmodel Nokia Lumia-reeks verkrijgbaar

1
Nokia lanceert de Lumia 610, de meest betaalbare Nokia smartphone met het Windows Phone besturingssysteem. Met het instapmmodel richt de fabrikant zich tot een jonger publiek.

De al eerder aangekondigde Nokia Lumia 610 gebruikt de Qualcomm Snapdragon S1 7227A CPU met een kloksnelheid van 800 MHz. Het besturingssysteem is Windows Phone 7.5 Mango. De budgetsmartphone heeft een 3,7-inch capacitief touchscreen met een resoluite van 800 x 480 pixels. De smartphone biedt via PeopleHub toegang tot sociale netwerken. Al je mobiele, e-mail-, Facebook-, Twitter- en LinkedIn-contacten staan er in één eenvoudig overzicht tot je beschikking. De Lumia 610 is uitgerust met een 5 megapixel camera met automatische scherpstelling en LED-flits. De capaciteit van het interne geheugen bedraagt 8 GB. Een sleuf voor micro-SD-kaarten heeft deze Lumia niet, maar je kan bestanden ook bewaren met SkyDrive-cloudopslag.

Nokia Lumia 610

Nokia Lumia 610 (© ; licentie: )


De Nokia Lumia 610 biedt toegang tot tienduizenden apps in de Windows Phone Marketplace. De smartphone ondersteunt de wereldwijde gratis navigatie van Nokia en Nokia Maps met informatie over stads- en openbaar vervoer. De quadband Lumia 610 ondersteunt 3G, 802.11b/g/n WiFi en Bluetooth 2.1 +EDR. Het toestel meet 119 x 62 x 12 mm en weegt 131,5 gram.

 

Prijs en beschikbaarheid
De Nokia Lumia 610 is beschikbaar in de kleuren Glossy White, Magenta, Cyan en Black voor een adviesprijs van € 249 euro.

Foto van Nokia
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.

1 REACTIE

  1. hallo ik heb een nokia 610
    De smartphone biedt via PeopleHub toegang tot sociale netwerken. Al je mobiele, e-mail-, Facebook-, Twitter- en LinkedIn-contacten staan er in één eenvoudig overzicht tot je beschikking.is dit gratis of wordt dat aangerekend?
    mvg gwenny

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.