devolo dLAN 200 AVduo Powerline adapter

Mini-Powerline adapter met twee netwerkpoorten van devolo

0
devolo lanceert een compacte Powerline adapter die is uitgerust met twee Ethernetpoorten om twee apparaten parallel aan te sluiten op een netwerk verbonden via de stroomkabels in huis.

De devolo dLAN 200 AVduo is de opvolger van het eerder door DiskIdee geteste instapmodel dLAN 200 AVmini. De nieuwe adapter in mini-formaat biedt als eerste adapter in de dLAN 200-reeks twee netwerkpoorten. Daarmee kan je bijvoorbeeld een computer en een netwerkapparaat, zoals een printer, of in de living bijvoorbeeld een spelconsole en tv met netwerkaansluiting aansluiten zonder bijkomende randapparatuur. De installatie gebeurt plug and play en de gegevens worden beveiligd met een 128 Bit AES-encryptie. Een transfersnelheid tot 200 Mbps is mogelijk. Een LED geeft de status van de adapter via één aanduiding weer.

devolo dLAN 200 AVduo

devolo dLAN 200 AVduo (© ; licentie: )


De dLAN 200 AVduo adapter meet 80 x 66 x 29 mm. Hij heeft wel geen geïntegreerd stopcontact zodat je een stroomaansluiting verliest bij gebruik. Volgens devolo verbruikt de adapter maximaal ca. 2,6 watt (bij normaal gebruik 2,1 watt). Het verbruik in automatische stand-by bedraagt 0,5 watt.

Prijs en beschikbaarheid
De devolo dLAN 200 AVduo Powerline adapter is te koop als losse adapter voor € 44,90, als Starter Kit (pakket met twee adapters) voor € 79,90 en als Network Kit (pakket met drie adapters) voor € 119,90.

Foto van devolo
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.