BlackBerry PlayBook is dankzij gedaalde prijzen tablet-hebbeding

2
85
 
Prijzenslag

Ondanks de degelijke bouwkwaliteit en het erg stabiele QNX besturingssysteem vlotte de verkoop van de BlackBerry PlayBook dus niet. De prijsverlaging is een streep door de rekening voor Research In Motion, maar de consument krijgt nu wel erg veel waar voor zijn geld. De 16 GB versie kostte voorheen nog 479 euro, maar gaat nu over de toonbank voor slechts 199 euro, inclusief BTW. De prijs/kwaliteitsverhouding is dan ook uitmuntend. Voor 249 euro, inclusief BTW haal je de 32 GB versie in huis en zelfs de 64 GB versie moet maar 299 euro, inclusief BTW kosten.

Door de prijsverlaging krijgt de consument nu wel erg veel waar voor zijn geld

Door de prijsverlaging krijgt de consument nu wel erg veel waar voor zijn geld (© ; licentie: )

Conclusie
De BlackBerry PlayBook is een goede keuze als je op zoek bent naar een degelijke, betrouwbare en bovenal betaalbare tablet. Het op QNX gebaseerde PlayBook OS 2.0 besturingssysteem is uiterst stabiel en werkt zeer vlot. Bovendien beschikt de PlayBook over een snelle webbrowser die volledige ondersteuning biedt voor Flash en HTML5. Tot slot kunnen BlackBerry bezitters deze tablet gebruiken als verlengde van hun smartphone en dit in alle veiligheid. Door de gedaalde prijzen is de BlackBerry PlayBook een tablet met een uitstekende prijskwaliteitverhouding.

(84/100)

Adviesprijs
BlackBerry PlayBook 16 GB: € 199
BlackBerry PlayBook 32 GB: € 249
BlackBerry PlayBook 64 GB: € 299
Foto van RIM
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.
1
2
3
4
5
6
7
Vorig artikelEen skateboard controleren met je hersenen
Volgend artikel3D-games spelen met verbeterde diepte-ervaring

2 REACTIES

  1. Je moet blijkbaar wel erg opletten met de prijs die ze momenteel aanrekenen. Boven onze artikels plaatst Google altijd van die content related ads, ik zie daar nu een reclame van Bol.com die de “BlackBerry PlayBook 16GB (Zwart)” aanbiedt aan € 199,- en daarnaast een reclame van Neckermann.com die de “BLACKBERRY PlayBook WiFi 16 Gb” verkoopt aan € 499,-. Zover ik kan oordelen is dat toch hetzelfde toestel, maar wat een prijsverschil!

  2. Heb ook een playbook a.a. Dec 2011 en bevalt mij ook uitstekend. Het is zijn prijs dubbel waard gezien de mogelijkheden. Heb ook het OS2 geinstalleerd, dit is een hele verbetering.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.