BlackBerry PlayBook is dankzij gedaalde prijzen tablet-hebbeding

2
85

De bovenzijde van de tablet biedt plaats aan een aan/uit-knop, twee volume-toetsen en een toets om de weergave te activeren en pauzeren. Helaas zijn deze toetsen zeer klein en daardoor is het bijvoorbeeld erg moeilijk om op de tast de tablet in te schakelen. Voorts is bovenaan ook de 3,5 mm headset-aansluiting voorzien. De rest van de aansluitingen vinden we terug op de onderzijde van de PlayBook: een micro-HDMI-poort, een micro-USB-poort en een oplaadaansluiting. Op de achterzijde zien we tot slot de primaire 5 megapixel camera en het zilverkleurige BlackBerry logo.

De BlackBerry PlayBook is voorzien van een trendy, doch stijlvol design

De BlackBerry PlayBook is voorzien van een trendy, doch stijlvol design (© ; licentie: )

 
Bouwkwaliteit

De BlackBerry PlayBook weegt 430 gram en meet 19,4 x 13 x 1 cm. Het scherm is, zoals eerder vermeld, 7-inch groot. Naar onze mening de ideale grootte! De tablet ligt zeer goed in de hand, maar als je hem de hele dag moet vasthouden wordt het wel vermoeiend. Een BlackBerry Convertible Case die ook dienst doet als staander kan dan uitkomst bieden. De tablet zelf voelt zéér solide aan en straalt dat ook uit. Een dergelijke bouwkwaliteit verwacht je niet voor een toestel van slechts 199,99 euro. Zullen de concurrenten volgen en wordt de tablet nu eindelijk betaalbaar? De toekomst zal het uitwijzen, maar BlackBerry zet alvast de toon.

1
2
3
4
5
6
7
Vorig artikelEen skateboard controleren met je hersenen
Volgend artikel3D-games spelen met verbeterde diepte-ervaring

2 REACTIES

  1. Je moet blijkbaar wel erg opletten met de prijs die ze momenteel aanrekenen. Boven onze artikels plaatst Google altijd van die content related ads, ik zie daar nu een reclame van Bol.com die de “BlackBerry PlayBook 16GB (Zwart)” aanbiedt aan € 199,- en daarnaast een reclame van Neckermann.com die de “BLACKBERRY PlayBook WiFi 16 Gb” verkoopt aan € 499,-. Zover ik kan oordelen is dat toch hetzelfde toestel, maar wat een prijsverschil!

  2. Heb ook een playbook a.a. Dec 2011 en bevalt mij ook uitstekend. Het is zijn prijs dubbel waard gezien de mogelijkheden. Heb ook het OS2 geinstalleerd, dit is een hele verbetering.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.