BlackBerry PlayBook is dankzij gedaalde prijzen tablet-hebbeding

2
85
 
Ingebruikname

We nemen de BlackBerry PlayBook in gebruik en stellen onder meer datum, tijd en het land in. Vervolgens maken we een BlackBerry ID aan. Vanuit de fabriek beschikte onze tablet nog niet over de laatste versie van BlackBerry PlayBook OS. De tablet voerde tijdens onze test dan ook een automatische upgrade uit naar versie 2.0.0.7971. Het installatiebestand dat de PlayBook daarvoor binnenhaalde via internet was maar liefst 508 MB groot. De tablet herstartte automatisch om de upgrade te voltooien en daarna was het toestel klaar voor gebruik.

Sinds 21 februari 2012 kan iedere PlayBook eigenaar gratis de nieuwe versie, PlayBook OS 2.0, downloaden en installeren

Sinds 21 februari 2012 kan iedere PlayBook eigenaar gratis de nieuwe versie, PlayBook OS 2.0, downloaden en installeren (© ; licentie: )

 
PlayBook OS 2.0

De BlackBerry PlayBook draait het op QNX gebaseerde PlayBook OS. Sinds 21 februari 2012 kan iedere PlayBook eigenaar gratis de nieuwe versie, PlayBook OS 2.0, downloaden en installeren op zijn of haar tablet. Deze nieuwe versie biedt volgens RIM een verbeterde tabletervaring. We overlopen kort enkele nieuwe functies van PlayBook OS 2.0. Het besturingssysteem beschikt nu over een geïntegreerde e-mailclient met een unified inbox. Deze inbox verzamelt alle berichten van sociale netwerken, berichten van BlackBerry Messenger en e-mails op één plaats. Ook een kalender en contacten applicatie is nu standaard aanwezig. Bovendien is er de mogelijkheid om sociale netwerken te synchroniseren met je agenda en contactpersonen. Je contactpersonen worden continu bijgewerkt met real-time informatie van Facebook, Twitter en LinkedIn om zo een volledig overzicht van je contactpersonen te creëren.

1
2
3
4
5
6
7
Vorig artikelEen skateboard controleren met je hersenen
Volgend artikel3D-games spelen met verbeterde diepte-ervaring

2 REACTIES

  1. Je moet blijkbaar wel erg opletten met de prijs die ze momenteel aanrekenen. Boven onze artikels plaatst Google altijd van die content related ads, ik zie daar nu een reclame van Bol.com die de “BlackBerry PlayBook 16GB (Zwart)” aanbiedt aan € 199,- en daarnaast een reclame van Neckermann.com die de “BLACKBERRY PlayBook WiFi 16 Gb” verkoopt aan € 499,-. Zover ik kan oordelen is dat toch hetzelfde toestel, maar wat een prijsverschil!

  2. Heb ook een playbook a.a. Dec 2011 en bevalt mij ook uitstekend. Het is zijn prijs dubbel waard gezien de mogelijkheden. Heb ook het OS2 geinstalleerd, dit is een hele verbetering.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.