3D-games spelen met verbeterde diepte-ervaring

0
38
Toshiba brengt in de Qosmio-reeks een nieuwe gaminglaptop uit met de nieuwste 3D-technologie voor een betere diepterwerking en een breder blikveld.

Toshiba’s Qosmio X870 3D laptop is uitgerust met een 17,3-inch (43,9 cm) TrueBrite 3D-enabled Full HD-beeldscherm met een resolutie van 1.920 x 1.080 pixels, een helderheid van 220 cd/m2 en een responstijd van 5 ms. Het wordt aangedreven door Nvidea’s 3D Vision 2-technologie. Toshiba levert de Qosmio gaminglaptop met de nieuwste Nvidea 3D Vision-active-shutterbril die Nvidea’s LightBoost-technologie ondersteunt. 3D-beelden zouden hiermee tot twee keer helderder zijn dan bij een conventionele 3D-beeldschermtechnologie. De lenzen zijn ook groter dan bij de eerste generatie brillen wat zorgt voor een betere dieptewerking een breder blikveld en een verbeterde blokkering van extern licht bij 3D-games.

Toshiba Qsmio x870

Toshiba Qsmio x870 (© ; licentie: )


De Qosmio X870 3D is uitgerust met 2 x 2 Harman Kardon-stereoluidsprekers. Deze ondersteunen de Slipstream-technologie die de bas in staat stelt om op vol vermogen en met weinig vervormingen te spelen. De SRS Premium Sound 3D-audioverbeteringssoftware zorgt voor een levendige surround-sound. Verder heeft de Qosmio X870 vier USB 3.0-poorten en een HDMI-interface zodat je 3D-content ook op een 3D-tv kan bekijken. De gamingmachine heeft een donkerzilverkleurige metalen behuizing met helderrode accenten. Het toetsenbord heeft rode backlight-verlichting zodat je ook in een donkere omgeving kan gamen. Ook is de X870 uitgerust met een 3D-stereowebcam. Toshiba biedt de keuze uit een DVD SuperMulti-drive (Double Layer), Blu-ray-ROM-drive of Blu-ray-rewritable drive (BD-RE).

Beschikbaarheid en prijs
De Toshiba Qosmio X870 3D zal wellicht in mei te koop zijn voor een adviesprijs vanaf € 1.999.

Foto van Toshiba
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelBlackBerry PlayBook is dankzij gedaalde prijzen tablet-hebbeding
Volgend artikelPhilips monitor met eIPS-paneel voor extra brede kijkhoek
Ludo Schildermans
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.