BlackBerry PlayBook is dankzij gedaalde prijzen tablet-hebbeding

2
85

Het nieuwe besturingssysteem biedt, volgens RIM, ook een verbeterde productiviteit, onder meer dankzij het bijgewerkte virtuele toetsenbord. Misschien wel de belangrijkste vernieuwing is de mogelijkheid om Android apps te draaien op de PlayBook. Hierdoor krijgt de eindgebruiker toegang tot een zeer grote hoeveelheid apps die geschikt zijn voor gebruik met de PlayBook. Het aanbod Android apps voor de PlayBook is momenteel nog erg beperkt, maar BlackBerry belooft om dit in de toekomst nog uit te breiden.

Ook Android apps kan je draaien op de PlayBook

Ook Android apps kan je draaien op de PlayBook (© ; licentie: )

 
BlackBerry Bridge

BlackBerry Bridge is een applicatie die het mogelijk maakt om via Bluetooth een verbinding te leggen tussen de PlayBook en de apps van je BlackBerry smartphone. Via deze weg krijg je dus toegang tot BlackBerry Messenger, e-mail, contacten, kalendergegevens en de browser op je BlackBerry smartphone. De bedoeling is dat je vlotter kan werken op het grotere scherm van de PlayBook, maar dat al je gevoelige data bewaard blijft op je smartphone. De geüpdatete BlackBerry Bridge applicatie omvat ook een afstandsbedieningsfunctie, zodat een BlackBerry smartphone dienst kan doen als draadloos toetsenbord en draadloze muis voor de PlayBook. Een veelbelovende feature die we helaas, bij gebrek aan een BlackBerry smartphone, niet hebben kunnen testen.

1
2
3
4
5
6
7
Vorig artikelEen skateboard controleren met je hersenen
Volgend artikel3D-games spelen met verbeterde diepte-ervaring

2 REACTIES

  1. Je moet blijkbaar wel erg opletten met de prijs die ze momenteel aanrekenen. Boven onze artikels plaatst Google altijd van die content related ads, ik zie daar nu een reclame van Bol.com die de “BlackBerry PlayBook 16GB (Zwart)” aanbiedt aan € 199,- en daarnaast een reclame van Neckermann.com die de “BLACKBERRY PlayBook WiFi 16 Gb” verkoopt aan € 499,-. Zover ik kan oordelen is dat toch hetzelfde toestel, maar wat een prijsverschil!

  2. Heb ook een playbook a.a. Dec 2011 en bevalt mij ook uitstekend. Het is zijn prijs dubbel waard gezien de mogelijkheden. Heb ook het OS2 geinstalleerd, dit is een hele verbetering.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.