BlackBerry PlayBook is dankzij gedaalde prijzen tablet-hebbeding

2
85
De BlackBerry PlayBook is beschikbaar in drie capaciteiten: 16, 32 en 64 GB

De BlackBerry PlayBook is beschikbaar in drie capaciteiten: 16, 32 en 64 GB (© ; licentie: )

 
Technisch

De BlackBerry PlayBook 16 GB is uitgerust met een multi-touch, capacitief 7-inch aanraakscherm. De resolutie van het scherm bedraagt 1024 x 600 pixels. Om het geheel vlotjes te laten draaien, rustte RIM de PlayBook uit met een 1 GHz dual core processor en 1 GB ram-geheugen. Multitasken vormt dus geen enkel probleem voor deze tablet. Voorts heeft het toestel een 6-as bewegingssensor (gyroscoop) aan boord en is het beschikbaar in drie capaciteiten: 16, 32 en 64 GB. Videobellen is mogelijk dankzij de secundaire 3 megapixel camera op de voorzijde en de 5 megapixel camera op de achterzijde kan eveneens video’s opnemen in 1080p HD-kwaliteit. Het toestel heeft zelf geen 3G aan boord, maar kan eenvoudig verbinden met een BlackBerry telefoon via Bluetooth (v2.1 + EDR) dankzij BlackBerry Bridge. Bovendien kun je op vrijwel elke moderne smartphone tethering activeren, zodat je alsnog toegang krijgt tot het internet met de PlayBook via je smartphone. Uiteraard is de PlayBook wel uitgerust met wifi 802.11 a/b/g/n en ook verbinden met je pc vormt geen probleem dankzij de micro-USB-poort. Via de micro-HDMI-poort kan je de PlayBook verbinden met een tv en alles weergeven op groot scherm. Ideaal als je bij vrienden op bezoek bent om bijvoorbeeld foto’s van je vakantie te tonen. De browser biedt volledige ondersteuning voor Flash (11.2) en HTML5, zodat je niets hoeft te missen van het wereldwijde web.

1
2
3
4
5
6
7
Vorig artikelEen skateboard controleren met je hersenen
Volgend artikel3D-games spelen met verbeterde diepte-ervaring

2 REACTIES

  1. Je moet blijkbaar wel erg opletten met de prijs die ze momenteel aanrekenen. Boven onze artikels plaatst Google altijd van die content related ads, ik zie daar nu een reclame van Bol.com die de “BlackBerry PlayBook 16GB (Zwart)” aanbiedt aan € 199,- en daarnaast een reclame van Neckermann.com die de “BLACKBERRY PlayBook WiFi 16 Gb” verkoopt aan € 499,-. Zover ik kan oordelen is dat toch hetzelfde toestel, maar wat een prijsverschil!

  2. Heb ook een playbook a.a. Dec 2011 en bevalt mij ook uitstekend. Het is zijn prijs dubbel waard gezien de mogelijkheden. Heb ook het OS2 geinstalleerd, dit is een hele verbetering.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.