Muziekdienst met een rare naam

1
87

Er is geen verregaande – voor sommigen verstikkende – integratie met Facebook, zoals bij spotify en in mindere mate simfy en Deezer (als je geen Belgacom klant bent). Om muziek te delen via Facebook vind je naast de afbeelding van de afgespeelde song een menu met daarin het F-pictogram. Wil je andere sociale websites gebruiken, dan vind je daar ook een pictogram om een link aan te maken die je dan wel manueel moet kopiëren en plakken.

Het inlogscherm van rara

Het inlogscherm van rara (© ; licentie: )

Conclusie
Het aanbod aan streamingdiensten in België is ondertussen redelijk overweldigend. De meeste kan je uitproberen zonder te betalen als je de reclame erbij neemt. rara biedt die mogelijkheid niet. Je betaalt er naargelang de formule met of zonder mobiele toegang 0,99 of 1,99 euro per maand voor de eerste drie maanden. Dat zijn geen bedragen om deze muziekstreamingdienst links te laten liggen als je je keuze wil bepalen. Daarna betaal je immers dezelfde prijzen als bij andere diensten die een vergelijkbaar muziekaanbod bieden. rara heeft een eenvoudige en frisse interface. Bovendien onderscheidt het zich van de meeste andere aanbieders doordat het geen prominente of zelfs gedwongen integegratie met Facebook heeft. Dat kan een criterium zijn om voor rara.com te kiezen. Ben je off line, dan kan je wel enkel via een mobieltje of tablet en niet via je pc of laptop naar muziek luisteren.

(75/100)

Adviesprijs
rara.com Web: € 4,99 per maand
rara.com Web+Mobiel: € 9,99 per maand
www.rara.com
1
2
3
4
5
6
Vorig artikelCEO van Evernote blijft met bedrijf in contact via robot
Volgend artikelPowerline adapters in mini-uitvoering van D-Link
Ludo Schildermans
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.