Powerline adapters in mini-uitvoering van D-Link

0
106
D-Link introduceert een Powerline adapter, ook in een starter kit, in een zeer compact ontwerp die tot 200 Mbps gegevensoverdracht biedt via het elektriciteitsnet.

De D-Link PowerLine AV Mini-adapter meet slechts 68 (H) x 42 (B) mm. Door deze geringe afmetingen zou hij andere stekkers niet blokkeren als je hem in een stopcontact steekt om te netwerken via het elektriciteistnet in huis. De adapter is geschikt voor plekken in huis waar het draadloze signaal te zwak is, zoals een kelder of een zolder. Met de Powerline adapter van D-Link kan je datasnelheden bereiken tot 200 Mbps, wat ze geschikt maakt voor breedbandtoepassingen, zoals mediabestanden streamen, VoIP-gesprekken voeren en online gamen.

D-Link DHP-310AV Powerline adapter

D-Link DHP-310AV Powerline adapter (© ; licentie: )


De D-Link PowerLine AV Mini Starter Kit (DHP-311AV) bestaat uit twee adapters en is bedoeld voor wie een netwerk wil opzetten. De PowerLine AV Mini Adapter (DHP-310AV) is bedoeld voor gebruikers die hun bestaande Powerline-netwerk willen uitbreiden. De adapters hebben een knop om data te versleutelen en bieden 128-bits AES-encryptie om het netwerk te beschermen. Met de D-Link Green energiebesparende technologie worden de Powerline producten in slaapstand gezet als er geen activiteit is voor een bepaalde periode.

Prijs en beschikbaarheid
De D-Link Powerline AV Mini adapter (DHP-310AV) heeft een adviesprijs van € 49,95. De adviesprijs van de D-Link PowerLine AV Mini Starter Kit (DHP-311AV) bedraagt € 89,95.

Vorig artikelMuziekdienst met een rare naam
Volgend artikelOp het web zijn haast en spoed zelden goed
Ludo Schildermans
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.