Muziekdienst met een rare naam

1
87

Om muziek te ontdekken is er Radio rara, die de streamingdienst toont als je inlogt en die een willekeurige verzameling songs biedt. Om de details te bekijken van de muziek die wordt afgespeeld, kan je door rechts op een klein pictogram te klikken een zwevend scherm openen. Door de koppeling met Gracenote kan je ook informatie opvragen over de artiesten.

Muziek kiezen uit Zenders

Muziek kiezen uit Zenders (© ; licentie: )

De rara.com interface oogt fris, frisser in ieder geval dan die van simfy tijdens onze testperiode. Daarbij viel op dat de interface (behalve bij de hoofdschermen) zelden of nooit afbeeldingen van albums toont, zodat de lay-out van de speler er nogal grijs en saai uitziet. rara heeft in ieder geval oog voor de esthetische kant van de streamingdienst.
rara gebruikt een bitrate van 48 kbps met de He-AAC codec. Ook gebruikt het Dolby Pulse dat zorgt voor een kwaliteit die vergelijkbaar is met mp3 met 128-256 kbps in een kleiner bestandsformaat.

1
2
3
4
5
6
Vorig artikelCEO van Evernote blijft met bedrijf in contact via robot
Volgend artikelPowerline adapters in mini-uitvoering van D-Link
Ludo Schildermans
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.