Opvallend vormgegeven Full HD mediaspeler

0
209
Dvico TViX-HD N1

Dvico TViX-HD N1 (© ; licentie: )

De TViX-HD N1 Café mediaspeler van de Zuid-Koreaanse fabrikant DViCO valt meteen op door zijn bijzonder design. Het ontwerp heeft wat van een groot uitgevallen koffiemok alsof de speler wil zeggen: geniet van je mediabibliotheek als van een kopje koffie. Of wij hem kunnen smaken, moet blijken uit een test.

De DViCO TViX-HD is een multimediaspeler zonder harde schijf. Hij wordt in de Benelux verdeeld door Distributeur Signo. Het cilindrisch ontwerp van de behuizing is 109 mm breed en 144 mm hoog. Als je de speler naast je tv-toestel of home entertainment-installatie opstelt, neemt hij niet veel plaats in beslag. Ons testexemplaar is grotendeels uitgevoerd in matzwart geborsteld aluminium. Er is ook een versie in zilveren uitvoering.

Een dekseltje geeft toegang tot een usb-aansluiting, een geheugenkaartlezer en de aan/uit-knop

Een dekseltje geeft toegang tot een usb-aansluiting, een geheugenkaartlezer en de aan/uit-knop (© ; licentie: )

Door het cilindrisch ontwerp en de grotendeels aluminium behuizing heeft de mediaspeler geen koeler nodig waardoor hij fluisterstil is.
De bovenkant is glanzend zwart met openingen om de speler te koelen en heeft een dekseltje dat toegang geeft tot een usb-aansluiting, een geheugenkaartlezer en de aan/uit-knop. Je hoeft het dekseltje niet te openen om de speler aan te zetten. Door er stevig op te duwen kun je de TViX-HD N1 ook activeren.

In de doos
Dvico levert de speler met een voedingskabel, een afstandsbediening, een RCA-kabel (wit,rood,geel), een Quick Guide en een mini-cd met de handleiding en software. De multimediaspeler heeft ook een optische en een HDMI-aansluiting, maar die kabels worden niet meegeleverd.

1
2
3
4
5
Vorig artikelSnel opstartende netbook
Volgend artikelZakelijke all-in-one desktop met touchscreen
Ludo Schildermans
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.